ζητήστε προσφορά

Χρειάζεστε έναν ειδικό; Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα

Σχεδιασμός-υλοποίηση της διαφημιστικής σας καμπάνιας

Η εταιρεία μας έχει ένα καταξιωμένο και δημιουργικό τμήμα διαφήμισης που είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες σε ό,τι αφορά θέματα διαφημιστικής προβολής με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση κάθε ιδέας και δραστηριότητας γίνεται με βάση την ιδιαιτερότητα κάθε πελάτη με τον αποδοτικότερο τρόπο.

Το project προβολής σας, αφού πρώτα μελετηθεί, θα προσπαθεί να δώσει έναν διαφορετικό τρόπο παρουσίασης. Σήμερα ένα πρόγραμμα προβολής πρέπει να πηγαίνει πιο πέρα από την απλή διαφήμιση. Η φαντασία είναι βασικός παράγοντας για επιτυχημένες προωθητικές ενέργειες που παίρνουν πλήθος μορφών.

tvpress

Παραγωγή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών spot

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την παραγωγή διαφημιστικών μηνυμάτων για λογαριασμό σας. Από την «σύλληψη» της ιδέας μέχρι το τελευταίο στάδιο, το γύρισμα στο στούντιο ή την ηχογράφησή του. Το δημιουργικό μας τμήμα είναι σε θέση να σας προσφέρει ένα διαφημιστικό μήνυμα με τον πλέον αποδοτικό τρόπο, μεγιστοποιώντας τα περιθώρια του κέρδους σας

Δημιουργικό τμήμα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εταιρική σας ταυτότητα
• Σήμα- λογότυπο
• Εταιρική Ταυτότητα
• Σχεδιασμός και παραγωγή εντύπου
• Μακέτα διαφημιστικής καταχώρησης
• Αφίσα- Διαφημιστικό πανό
• Ετικέτα
• Συσκευασία

Το έμπειρο τμήμα γραφιστικών εφαρμογών αλλά και του δημιουργικού τμήματος δίνουν την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν οι γραφίστες μας για να υλοποιήσουν τη δική σας «πρωτότυπη» αλλά και αποδοτική διαφημιστική μακέτα. Το αποτελεσματικό ανθρώπινο δυναμικό του εκτυπωτικού μας τμήματος εγγυάται την άμεση και ποιοτική παράδοση κάθε εντύπου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας